Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var äldre förr från första början död


En tid för länge sen när jag var död
fanns rosenbuskar utav blod och eld
människorna sjöng och gick till brunnen
hymner mässades i underjorden
en tid av myter fanns när jag var död

sedan i den tid när jaget levde
låg solljus dimma över snö i skogen
sjärnljus gnistrade i nattskör sjöis
i den sköna tid när jaget levde

då för länge sen när jag var gammal
stod körsbärsträd i lummig djupmild grönska
det ringde in till helg och hållna löften
i den tid för länge sen när jag var gammal

idag så är jag ung bland pärongrenar
var äldre förr från första början död

det finns en vild och vacker värld som sover
min morgon skrattar lojt och kvällar sjunger




Bunden vers (Blankvers) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-05 11:22



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Bra Olle denna va riktigt bra
2014-01-12

  Freddy Eastling
Tycker om den här på många plan.
2014-01-08

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Men så vackert...!
2014-01-07

  Larz Gustafsson VIP
"But I was so much older then
I'm younger than that now"
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman