Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRAUMATISKT VÄRRE / TVÅ VÄRLDAR

När jag såg på TV
talades det om en kris
vid två olika tillfällen
på två skilda vis.

Världens ledare måste
nu rädda vårt klimat.
En maning till besinning
för att få resultat.

Senare på kvällen
lät det ännu mer akut.
"Ring och rösta, så inte
fel kändis åker ut!"




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-13 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så banalt och inkrökt har det blivit.
Världen är en show.
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström