Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LILLAS DOP

Hör den lillas rop
inför detta dop.

Tiger inte still.
Kanske inte vill.

Här ser vi styrkan
med Svenska kyrkan.

Därför är de störst.
Frågar inte först.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 1148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-13 09:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Barndopet saknar stöd i Bibeln.
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström