Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som min längtan inte når

 

Jag tänker dig

som om du

vore hos mig

 

Jag ser dig

som när din blick

fångar mig

i kärlekens ton                           

 

Vinden hämtar sin storm

ur styrkan

jag bär dig på

 

Havet reser sina murar

som min längtan inte når.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-05 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodigt och vackert..
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP