Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt - spoken word


Mangfold

Perfeksjonistens
lakk hadde
mange riper

de fyllte han varsomt
med ulike farger


Så en dag

var regnbuen der


Og folket jublet
og danset

over dette
fargerike
syn

Det var luft mellom
bladene det ble fyllt
med blått
- himmelblått


En gyllen sirkel
ga lys og næring
til alt som levde
på jorden


Alle var de ulike
- uperfekte

men akk så mange
vakre farger


Perfeksjonisten
frydet seg over
dette fantastiske
mangfold

Akkurat som
regnbuen

og som himmelen
som skiftet fra
den dypeste
blå


- til lyserød




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-05 23:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som fikonlöven i Eden.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K