Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkusprinsessa





Jag är en cirkusprinsessa
Rider elefanter
Och hänger mig
I ett rep

Naken
Framför dig

Fyller ditt hjärta
Av hela mig

Jag är lättvindig
Flyktig
Och stark

Jag har
Inget säkerhetsnät
Tar du emot mig
Om jag faller




Fri vers av Tess74
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-06 09:58



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Tänk vad mycket man skulle våga göra om man visste att man hade någon som alltid tar emot en om/när man faller.
Cool text.
2014-01-06

  Lars Hedlin
Du blir varmt mjukt omhändertagen *ler* kram
2014-01-06

  Ronny Berk
verkar något vågat, detta med elefanten ...
2014-01-06

  träsnidaren
Ja.

Mycket sexig och frigörande text.
2014-01-06

    Elisabeth Nilsson VIP
En högst relevant fråga. Tar någon emot en om eller när man faller?
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74