Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck me 100 000!




Med ödmjukhet
Glädje
Och lite stolthet

Kan jag säga

Att jag nu har
100 000 läsningar
På mina texter

Sen jag gick med på denna sida
26 februari förra året

Kärlek till er

Lovar att skriva ännu mera!




Fri vers av Tess74
Läst 240 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-06 13:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
varje gång jag går in o läser dig
slutar med stånd
2014-01-07

    Dan Myrbeck
Grattis!
En imponerande siffra!

Vem blev din 100 000:e läsare?
2014-01-07

  Eliza-69
Grattis....
2014-01-07

  Carina Bendix
Grattis vännen! :) Fortsätt skriva, vi är många som vill läsa dina texter! :)
2014-01-06

  Hon kallar sig poet VIP
Det tycker jag du absolut ska/kan göra, det förtjänar du.
2014-01-06

  Lars Hedlin
Grattis underbart ;)
2014-01-06

    Rolf Zandén


Roligt att läsa skriv på vill läsa mera!!!!!!!!!!
2014-01-06

    ej medlem längre
Förstår att du har många läsare.
Dina texter och bilder är fantastiska.
Ser fram emot mer
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74