Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här illa håller det på att bli.........................


POLITIKERNA VS FOLKET !

Makten(¤) säger (off the record):

ni är obetydliga

små flugor som ingen ser

små råttor som ska bort

när ni lägger era näsor i blöt

så är ni ohyra som inte ska finnas

 

Vi säger (ärligt och ut till folket):

"De" (¤) försöker förlöjliga oss

de försöker ignorera oss

de försöker censurera oss

de försöker köpa oss

de försöker kriminalisera oss

 

Men vi ger oss aldrig

vi måste bli fler

för vi är för få

för att "dem"(¤) "klå"

så ta fatt i de här orden

och för dem vidare

som i en staffett

då kan vi växa

och bli många.....

 

-----

(¤) Makten, de, dem : Dagens politikerelit , som , till 90 procent , skor sig själva ,stiftar lagar för sitt eget välbefinnande, trampar på demokratin med spikskor;  förfalskar folkopinionernas syften genom patetiska halvmesyrer, långsamt raserar ett , en gång, välfungerande socialt system och mycket ,mycket , MYCKET MER  BOURGEOISISKIT !  

 

------

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-06 19:46



Bookmark and Share


  aol
en ruggigt sann skrift, det enda man kan göra är att alla går och röstar,
på en sann politik som är synlig för alla rakt igenom,
2014-01-07

  poetryGirl
Bry dig inte så mycket om politiken Mats
2014-01-06

    ej medlem längre
Det är förfärligt att de bara obehindrat kan hålla på att rasera hela samhället och inte fler reagerar.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska