Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No sound




Shhhh, viskar jag
När du sluter dina läppar
Om min örsnibb

Tystnaden sänker sig över oss
Likt ett moln över öknen
Jag ser inga rörelser
Hör inga ljud

Det är bara vi ensamma
I det här livet

I den här lådan
Där vi bor

Shhh, ta mig älskling

Dina händer runt min midja
När du kysser mina läppar
Suger tag i min tunga
Låter den bekanta sig med din

Orgasmer i munnen som sprutar saliv

Jag vill ha dig tätt intill
Tätare än något annat

Kom närmare
Kryp in i min kropp
Kom in i mitt hjärta

Andas mig
Lev mig




Fri vers av Tess74
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-06 21:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint varmt hett
2014-01-08

  Eliza-69
Vackert hett..
2014-01-07

  Carina Bendix
Vackert, ömt och hett.
2014-01-06

  träsnidaren
Mmmmmm
Sexigt vackert!
2014-01-06

    ej medlem längre
God save the queen...
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74