Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vit kostym





Mannen i vit kostym
Tar stryptag

Han vänder
Ansiktet mot dom andra

Med ett grinande leende
Spottar han på masken
Och trär den över huvudet

Larmet går
Blinkar i horisonten

Och plötsligt känns kostymen
Så trång

Han kräks
Spyr upp sin själ
Låter den landa
På dina fötter

Att tvätta




Fri vers av Tess74
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-07 16:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fri tolkning på denna kan jag tänka!
2014-01-08

  Carina Bendix
Kan tolkas precis som man vill..bra!
2014-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Otäcka bilder tecknar din penna.
2014-01-07

  Angel of love
Ruskigt...
2014-01-07

  Kaptenlöjtnant
du ä fan inte klok
love it
förnedring
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74