Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs inte!

Läs inte vidare
för det här är
en helt tom
dikt fylld av
tom innebörd
skrivet av en
frusen själ
i väntan på...




Fri vers (Fri form) av Andreas Miller
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-08 08:24



Bookmark and Share


  Rosen VIP
I rubriken ligger en uppmaning, ett hopp om att nå fram... att få läsarens uppmärksamhet...
och det i sig gör hela din text intressant...
2014-01-19

  Ingrid Trolle
Det goda som
alltid kommer
Livet har en
pendel som svänger
åt båda sidor
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller