Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår dans

Orden bjuder upp till dans
inför den sista akten
En svängom med känslor
som utmanar och väcker
Scenen är vår, liksom pjäsen
som skrivs i ögonblicket
Orden kommer till oss,
står tätt tätt ihopslingrade,
som om de vill krama varandra,
och ger mig den kraft jag
behöver för att uthärda smärta,
Känslor som tvingar mig
att våga bjuda upp
när orden vill dansa
Jag vill somna med min hand i din




Fri vers av Andreas Miller
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-08 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin Gunilla
2019-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller