Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontankar

Innan solen går upp
är svärtan som tätast
En osynlig mur,
ogenomträngligt svart
En ridå som faller
eller hissas upp
Inför sista akten i dramat
Ljusen fladdrar liksom livet
Sanden rinner snabbare
i mitt timglas nu...




Fri vers av Andreas Miller
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-30 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller