Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöder ensamhet

En dikt om dagen
håller djävulen borta

Bakom bönen i kyrkan
gömmer sig en Gud

I min egen vrå blöder
jag ensamhet

Får jag kyssa min dröm
så att jag vaknar nu...




Fri vers av Andreas Miller
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-29 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller