Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ett halvt ark papper

Läser vackra ord på
ett halvt ark papper
Strindbergsk skärpa
och temperament,
telefonnummer och minnen,
ett livsdrama på två sidor,
fasatnubbat på en vägg
Mina ord blir tomma
när jag försöker fylla
ett halvt ark papper
Är det väggen som tar emot?





Fri vers av Andreas Miller
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-07 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller