Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För många ord

När orden blir för många
och meningarna för långa
När avståndet mellan
liv och död definieras
När hjärtats diplomati
rör upp en sandstorm
När själar möts i tysthet
är timmen alltför sen
Ensamheten kan ersättas
med skuggor ur det förglutna




Fri vers av Andreas Miller
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-15 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina ord, här finns både djup och mening.
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller