Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud och Bild

Kattlikt jamande
seglar över Atlanten
en kråkalbatross

Från en klyvarbom
hörs dagligen måsens
Evangelium

Gökrop hörs från öst
svar följer ifrån väst-
Toppen - både tröst och bäst

Grodan ser sig själv
i dammens vattenspegel
dyker ner - blurrp -slurrp




Bunden vers (Haiku) av Assar
Läst 204 gånger
Publicerad 2014-01-08 08:56



Bookmark and Share


  axveronika
Fina små naturglimtar
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Assar