Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då man åker buss tidiga lördagar gör man bäst i att tänka efter lite extra - och visst är det nytti



..i morse hade jag det så mysigt
och lullade runt eftersom jag skulle börja jobba kl 12.00.

jo, jag har ett jobb nu.
ett jobb som man GÅR till.
inte ett sånt som man gör hemma som folk inte tycker är ett RIKTIGT jobb..
hursom så kom jag som tur var på;
att tandborsten satt i munnen
där ute på gatan,
då jag skulle tända en cig.

vilken jävla tur att man röker!
det hade ju sett så dumt ut!
- med tandborste i munnen på bussen..




Bunden vers (Sonett) av sol
Läst 619 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 00:22



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
hehe :)

Du! Skärp dig.

En text i månaden är inte Ok. Ökning Bitte. .)
2009-03-13

  Anders P VIP
Så kan det gå. Känner igen syndromet. Hur många gånger har man inte gått ut från läkarmottagningen eller folktandvården med blå plastöverdrag på skorna.
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol