Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bagatell


Nu kom den

Precis nu

In genom fönstret

Lite försynt

Kortvarigt

Blek och orkeslös

Men ändå

Den samlar kraft

För att komma igen

Med full styrka


Den var ju där hela tiden


Precis som
Vår styrka är
Vi ser den bara inte




Fri vers av axveronika
Läst 560 gånger och applåderad av 30 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-08 11:19



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Jaaa, ibland behöver nog själen glasögon! Bra vetja!
2014-02-20

    ej medlem längre
Snyggt! Grattis!
2014-02-02

  Lasseman VIP
ofta känns det gott och tryggt att veta att den finns där.. gillar ditt sätt att skriva
2014-02-01

  Daniel_78 VIP
Denna var speciell för mig. Jag hoppas det stannar.
2014-01-22

  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit!
2014-01-21

  Stefan Albrektsson
Kraften samlar kraft. Ja, den kommer ofta lite försynt sådär i smyg - när vi upptäcker den.
2014-01-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra förmedlat..."den samlar kraft" ja så är det
2014-01-08

  SatansSon VIP
den gör just det tror jag med.
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika