Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När depressionen talar...(hösten 2013)


Älska inte mig


Älska inte mig
Jag är bara ett skal
med två ögon som inte ser
Tro inte på mig
det kommer bara att ge er tårar
oro och förtvivlan
Bygg ingen framtid på mig
min själ är trött
och längtar efter vila
Min själ är bruten
den blir aldrig hel igen
Min framtid är svart
mitt hjärta
ett mörkt hål
av sorg
Jag har ingenting att ge
ni har ingenting att hämta
Lämna mig ifred
Lämna mig som jag är
Det blir bäst så
för alla




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-27 10:17



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
Känner igen mig väldigt mycket. För mig var det faktiskt bäst att just lämnas ifred. Lay down and grow. Peace, love and respect
2014-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
när kärleken behövs som mest
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima