Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDENS LÄNGSTA DIKT

(i förkortad version)

Hon hade rätt i, att han var
sån och sån och sån.

Men hon sa dessutom, att han var
sån och sån och sån och sån
och sån och sån och sån och sån
och sån och sån och sån och sån
och sån och sån och sån och sån
och sån och sån och sån och sån
och sån och sån och sån och sån
och sån och sån och sån och sån...




Fri vers (Fri form) av Jonas Hellström
Läst 953 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-08 15:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo det där känner man ju till och tycker sig har hört i så många versioner, men ens minnen av dessa situationer flyter lätt ihop och kan i efterhand liknas i just ett bla bla bla.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström