Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summa sumarum



Tydliga mål skapar trygghet




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-08 21:59



Bookmark and Share


  walborg
Det är förmodligen just så fast det verkar skenbart enkelt
2014-01-08

  Per "Läsaren" Sörqvist
tänkvärd,
2014-01-08

  Gisela Nordell
bra tänkt,kloka ord
som skänker trygghet
fint formulerat!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP