Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bästa drogen av alla





Jag smakar salt
Ovanför läppen
Jag känner det
När jag slickar mig om munnen

Min tanke är någonstans
Mellan gymmet
Och hemmet
En tanke
Om livet
Döden

Som dom säger i Trainspotting
"Choose A Life"

Jag väljer ett liv
Mitt!

Sedan trycker jag upp bröstpressen
I taket





Fri vers av Tess74
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-09 11:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes just så....
2014-01-10

  Carina Bendix
Låter bra. Visst mår man bra av att träna!:)
2014-01-09

  Angel of love
Härligt, kör hårt!
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74