Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never ending

hemma, återigen 

svältfödd på stabilitet

mina händer darrar när jag öppnar dörren

mamma gråter

hon undrar

vart har du varit

fastän hon vet vem jag är

hon väser

rädsla beklädd i ilska

tar det aldrig slut

och jag undrar detsamma 




Fri vers av skamfilad
Läst 72 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-09 12:53



Bookmark and Share


  petter rost
Ett rastlöst begär, svältfödd på stabilitet... två starka, nakna, självutlämnande bilder i denna sårigt vackra text.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad