Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 9 januari

Grå skugga skyndar
över ängen mot skogen

hundanfaderen

YM Bohman-14




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-09 17:30



Bookmark and Share


    bullten
älskar dig
2014-01-12

    ej medlem längre
Vackert!
2014-01-10

  Gunnel Eriksson VIP
Gråben så känd i folktron och
för all del i verkligheten. Bra haiku!
2014-01-09

  RitaBrunner
Du hittar nya ord på löpande band du :)
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER