Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnus Falkehed och Niclas Hammarström

Hjärtat hör tonen.

Ekot surrar.

Radion smälter bort jorden under fötterna.




Fri vers (Prosapoesi) av Per Blomqvist
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-09 19:01



Bookmark and Share


  aol
så kändes det, bra skrivet vännen,
2014-01-10

  Eva Langrath VIP
Just så kändes det när jag hörde nyheten på radion, Fint fångat,
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist