Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har liv





Hon går med trasiga fötter
På glas
Som skär

Och ibland flyger hon
Ovan molnen
Med vingarna av sot

Hon är dag
Hon är natt
Himmel
Helvete
Och ibland ingenting

Men hon har nåt
Det kallas
Liv
Liv
Liv

I hela själen




Fri vers av Tess74
Läst 160 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-09 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet
2014-01-13

    ej medlem längre
BRA!!
2014-01-10

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-01-10

  Carina Bendix
Bra förmedlat.
2014-01-09

    ej medlem längre
även bara fötter
förmår att färdas..
2014-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Att ha liv är det värdefullaste. Inte bara vara en blek livlös varelse.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74