Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista akten

Mitt i smärtan
hud mot hud
i ett land där
orden saknar
valörer och
förblir stumma,
osagda, osynliga,
ett meningslöst
träsk av floskler

Mitt i smärtan
finns också livet
som en skugga
blott inför slutet

Det här är
sista akten och
min röst är
stum av skräck




Fri vers (Fri form) av Andreas Miller
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-10 08:47



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ge inte upp!!
Din text både rör
och berör
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller