Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
julmagi, fantasi, dessa rader skrev jag 2012-12-11


Vinterdag

morgonljuset kikar blygt fram

från dunkelblå natthimmel

som dag ska bli is

rimfrost

knarrande under fötterna

där du på väg

till jobb

till skola är

likt

små 

små diamanter gnistrar i snön

likt ett sagolandskap

där allt är möjligt

bakom var sten

ken en liten

liten

röd luva sticka upp

små 

små spår i snön

minner om 

julen som

smyger sig på




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-10 14:00



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Här var det snöbrist då
2014-01-10

  Rozsi.kovacs

Du skapar fina bilder med dina ord
2014-01-10

  Lars Hedlin
En bra text skrivet inlevelsefullt!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77