Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland önskar jag

att livet vore lättare

inte så jobbigt

ibland önskar jag

att livet vore mer rättvist

att pengar ej vore

så viktigt

att status inte

betydde något

att ett fint jobb

inte var populärt

ibland önskar jag

att jag vore rik

men skulle jag 

då vara lika lycklig

med kärlek? 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-10 14:02



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra funderingar
2014-01-10

  Lars Hedlin
Önskningar som bor hos många ..bra förmedlat! kram
2014-01-10

  Rise Little One
Det undrade jag med ....
2014-01-10

  Teresia Ridell
Nog tankar många av oss har.. Fint !
2014-01-10

    ej medlem längre
Klokord du fina!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77