Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev dessa rader om julen 2013-12-17


Juletid

lugnet sprider sig

ger harmoni inom

minner om svunna tider

rinner iväg

ger leenden

nära

tätt inpå livet

tid flyr förbi

iväg

genom år som går

ror i hamn känslorna

alltid närvarande

en stund av ro

harmoni

i juletid

sakta ner min vän

när stressen 

knackar på

viktigt är 

ha varandra

inte hur mycket 

presenter man får

att få vara friska

vara nära

de man håller kär

rå om varandra

då kommer lugnet

ta tillvara på stillheten

när juletid är här




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-10 14:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA en tid för värme men alla dagar borde vara det...
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77