Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A-DIKT

ALLTID ANSVAR AV ALLAS

ALLVAR ALDRIG ANNARS

ABSOLUT ABNORM




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-11 10:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77