Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag




Jag klädde av henne med blicken
Redan innan
Jag klädde av henne
På riktigt

Får jag kyssa dig
Sa jag
Och lutade mig plötsligt
Mot henne

Hon vek undan
Med sin blick
Rädd för att se
In i min

Jag visste att hon ville
Kunde höra det
På hennes andetag

Får jag kyssa dig
Sa jag igen

Ja svarade hon tyst
Om du lovar
Att lämna mina andetag
Kvar

Jag hörde inte det sista
Tog hennes läppar
Till mina

Och krossade hennes andetag




Fri vers av Tess74
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-10 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skapat, text med ett kraftfullt slut..
2014-01-10

  Lars Hedlin
Yes so it is.......
2014-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert och sensuellt diktat!
2014-01-10

    ej medlem längre
Jag vill vara hon, Krossa mig Therese! Grymt skrivet.
2014-01-10

    ej medlem längre
ordet krossa
tar dikten till en
ny nivå
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74