Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tält




I ett tält
Smutsade jag ner mig
Med en okänd man

Han var fager som få
Jag var full

Vi var kåta
På festival

Vad kunde gå fel
Allt
Inget

I ett tält
Knullade jag sönder
Min själ




Fri vers av Tess74
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-10 14:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stundens hetta i tält dans....
2014-01-10

  Gunnar Hilén VIP
De senaste dikterna tyder på att du är genialisk...i dag. Jag säger inget mer. Du "gör" det du måste. Jag vet.
2014-01-10

    ej medlem längre
väl det!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74