Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min armhåla




Det kittlar i min armhåla
Där du kysste mig nyss
Några strån har hunnit växa ut
Som du nafsar på

Med små lätta rörelser
Gör du mig galen

Vill ta på dig
Men jag får inte
Det är förbjudet att komma
Dig nära

Min längtan trasar sönder mig

Vill dofta på din hud
Och smaka på läpparna

Vill blöta ner dig

Men du fortsätter utforska
Min armhåla

Och jag låter dig drunkna i den




Fri vers av Tess74
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-10 17:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låter förbjudet lockande....
2014-01-11

    ej medlem längre
nafsar..ler bra!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74