Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig att drunkna i

 

Liljornas doft

sveper sommaren

runt hennes axlar

nynnar sånger

ur kärleksklar morgon

 

Jag finner mig

i skogens märg

av dammen blank

blir hennes dröm

en saga

för mig

att drunkna i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-10 22:04



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vacker poesi.
2014-01-11

  aol
så fint skaldat,
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP