Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt lutad mot

 

Lugnt lutad mot grova stammen

söker min vindpinade kropp lä

barkens kärva, sträva närhet

river som orakad mans kind

rispor av kärlek och trohet

min hud eldigt röd och varm

Längs med åldriga stammen

från djupt blödande sår

rinner livssaften, saven

 - allt för mig trädet utstår

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 353 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-27 17:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint i ord som mening
2014-02-03

  Ljusletaren
Så naturligt och fint du har skildrat detta fina *tack* /kram
2014-02-03

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2014-02-02

  Lena Själsöga Keijser
sannt
är detta

samt vackert

så djupt berör du
2014-01-30

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert diktat...
2014-01-29

  Heikki Hellman
Ett skönt fjärran minne, nu i ords skrud? Fint diktat.
2014-01-29

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2014-01-28

  Angela Bohlin VIP
Fin!
2014-01-27

  louisegirl
Mycket vackert skrivit!
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling