Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du

kan du bara vara

sakta ner

utan måsten

utan dator

utan mobil

utan tankar på

annat håll

kan du vara närvarande

fullt ut

utan möten

utan krav

utan att ha dåligt samvete

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktiga frågor för samtiden ställda i varmt sken av fundran.
2014-01-18

  ULJO
Klockrent
2014-01-13

  Lars Hedlin
En konst som få kan unna sig..bra skrivit vännen;) kram
2014-01-11

  Linda CH VIP
Att finna sitt eget rum och bara vara. Underbart!
2014-01-11

  Maria Sundelin VIP
En bra och viktig fråga
2014-01-11

  Teresia Ridell
Intressant och högst aktuell fråga..jag frågar mig tvärtom kan jag vara "uppkopplad" en stund utan dåligt samvete (har småbarn:)
2014-01-11

    ej medlem längre
tänkvärt och bra!
2014-01-11

  Rise Little One
Det kan jag men bara för en kort stund ;)
2014-01-11

    Rolf Zandén

Det låter skönt!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77