Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut

av vad du har

runtomkring

se dig om

känn livet

känn ingen stress

vad du borde göra

njut

nu

här

närvarande

fullt ut




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 10:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kan inget annat än att hålla med ;)
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77