Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom svarta änglarna





Dom svarta änglarna
Som sitter på mina axlar
Ibland
Är borta nu

För stunden

Flugit nånstans
Till en annan axel
Där dom tynger sinnet

Jag vet att dom kommer
Tillbaka

Då viskar dom till mig
Allt det onda
Som hon inne i mig
Lyssnar på

Och lyder

Men nu är dom borta
Just nu
Så lever jag

Igen




Fri vers av Tess74
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-11 13:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
De alternerar kanske för dag till dag!
2014-01-11

    ej medlem längre
En ljusare text, får känslan av frihet här och nu med den. Att fånga stunden
2014-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart och berörande skrivet! Kanske är det en snäll ängel som sitter på din axel nu?
2014-01-11

    ej medlem längre
kontroversiell!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74