Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelsens skeden

Solen och månen. Dagarna dom upplysta
vibrerar av liv, och kvällarna så som vägskäl
kalibrerar från ljus till skymmande mörker,
alltjämt trofast. Och så nätterna som sveper
oss in i sömn.

Sfären som omger dom bär på en källa till
gryningen, den som väcker allt liv på jorden.
Sfären är alltjämt en källa till stjärnorna som
lyser upp jorden och smyckar himlen.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-11 15:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.