Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hennes namn är Viktoria


Så gott att se dig


Du ligger där på mattan framför kaminen

Sakta slickar du din tass


Trygg,omhuldad och älskad
Min vildkatt




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 16:13



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
gulligt!
2014-01-16

  thyra
En sann vän. Fint skrivit!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt