Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardag

vardag grå och tråkig

gör den till en fest var dag i veckan

när du vill

låt dig få njuta utav livets goda

mat

godis

mitt i veckan 

varför vänta till helgen? 

är du 

din familj sugna på gott 

mitt i veckan 

mys til det i vardagen

helt plötsligt 

känns inte vardagen 

alls lika 

tråkig och grå




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-11 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA man kan göra det mysigt på andra dagar än bara helgdagar...
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77