Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det ingen ände, min vän?


Finns det ingen ände,
min vän?
På lidandet

Finns det ingen
bortre gräns
För hur jävligt det får bli?

Hur ont
kan en människa ha?

Kan ångesten
Bli värre?

Hur lång tid ska detta ta?




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 342 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-01-11 22:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En fin text om det gemensamma ända ut
2014-01-31

    AA VIP
Bra....
2014-01-26

  Lars Hedlin
Mycke tbra
2014-01-21

    ej medlem längre
det enda tröst naturen ger oss är att vi dör av brustet hjärta när skiten staplats för högt runt omkring. och vad är det för jävla tröst, egentligen? sen är det säkert någon dum jävel som utövar hlr på en ändå. skitliv.
2014-01-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
det som inte knäcker stärker,sägs det
2014-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
När frågetecknen har försvunnet så är man vid gränsen.
2014-01-19

    Silverbjer
Förträffligt formulerat! Tell me about it.

2014-01-11

    ej medlem längre
Verkar inte som det, för evigt..
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika