Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina hemlösa vänner


Miss Lyckad
Hänger i
Kedjor

Miss Handel
Skriker piskan
Över axeln

Miss Erabel
Skrattar
De fram

Miss Riktad
Ilska
I deras ögon

Miss Tänkta
Kallade de
Oss

Miss Anpassade
Stod det
I rapporten

Miss Förstådda
Skrek vi
Till vårt försvar

Miss Trodde
Våra slitna
Ansikten

Miss Bedömda
Utan grund
Likväl dömda

Miss Tagen
Blev våra
Namn

Miss Trösta
Inte
Håll min hand




Övriga genrer av Missing In Action
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-12 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missing In Action