Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är inte bara streck

Ord är bara ord

De är luft
De är streck
De är obefintliga
De är otillräckliga

De kan inte känna
De kan inte röras vid
De kan inte krama din hand
De kan inte kyssa dina läppar

men ändå... är de det finaste jag kan ge

Ord är bara ord, till dess att de inte är det




Fri vers av Missing In Action
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missing In Action