Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas förvirrade kontrast

Fast grepp om min arm, tryggt lutad mot mitt bröst vilar du.

Du säger ofta hur bortskämd du är med mig, stannar gärna upp i stunden för att njuta av vårt liv.

Jag vet, att om jag så bara andas orden ”jag älskar dig” så är vi över




Fri vers av Missing In Action
Läst 167 gånger
Publicerad 2013-10-30 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missing In Action