Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se de sociala problem som stor invandring för med sig är inte rasism, det är att vara medveten om verkligheten.


Du kallar mig rasist

Du kallar mig rasist för att jag vill
- Se fler lärare i våra skolor
- Att min son ska kunna gå hem utan att bli misshandlad
- Att vi ska kunna ta hand om de människor som kommer hit
- Att de gamla i vårt land ska ha en värdig pension
- Att min 15-åriga dotter inte skall bli gruppvåldtagen

Du kallar mig hora för att jag är svensk




Fri vers av Missing In Action
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-16 12:35



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Ordet "rasist" har gått i inflation
2014-03-16

    ej medlem längre
Bra skrivet!

2014-03-16

  Larz Gustafsson VIP
För inte så länge sedan blev en kvinnlig bussförare kallad hora och tillfrågad om hon var rasist bara för att hon bad en kille att skynda på när han letade efter busskortet.
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Missing In Action