Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konstig dröm


Fotboll - ny religion

Drömde jag såg Gud
spela boll i Paradiset
ormen kröp baklänges




Fri vers av Assar
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-12 09:55



Bookmark and Share


  axveronika
Drömmar är .....
Glad lekfull ser jag den här
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Assar