Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädgårdslandet litet - Kina jättestort


Noteringar

Nysått trädgådsland
ny favoritplats för
grannens katt

Streck och punkter
möjliggör tankeutbyte
i mittens rike

Karl går helst i
kritstreckrandig kostym
ser sällan glad ut

Skatan iklädd
svarta byxor- vit skjorta
Stilig - ja- parant




Bunden vers av Assar
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-12 10:15



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Skönt, roligt med iakttagelser och noteringar.
2014-01-12

  axveronika
Fina små noteringar
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Assar